KRÄFTPREMIÄR OCH SOMMARVÄRME









Bilder från fredagens kräftpremiär med Emma

Vilken härlig helg jag har haft. Det har varit riktigt fint väder varje dag. Hade inga direkta planer från början men den har ändå varit fullspäckad. I fredags kväll tog jag sommarens första löprunda. Märks ju att jag är otränad men det är skönt att äntligen vara i gång igen. På kvällen träffade jag Emma och vi åt kräftor och drack rosé på hennes uteplats. Lite spontant avslutades kvällen på Koriander. Jag säger bara, vilken kväll! I lördagags under dagen var jag med Emma till hennes syster ute på Hammarö. Fick träffa världens mysigaste kattungar, bada pool, bada i Vänern, spela spel och fika. Riktigt mysigt. Igår på kvällen var det förfest hos Nadia som också avslutades på Koriander. Två otroligt roliga kvällar på raken. Och idag har solen varit framme större delen av dagen så jag och Emma åkte till Sandrgundsudden och solade ute på bryggorna. Riktigt härligt. Sedan i kväll har jag varit ute och spelat nio hål med Christian, Erik och Martin på Karlstad GK. När vi kom hem var tanken att det skulle bli grillat på balkongen. Tyvärr strejkade den så fick bli stekpannan istället.

BACONLINDAD KYCKLINGFILÉ

img_0591 (MMS)

Sitter på jobbet och äter lunch nu. Eller ja, lunch och lunch, två kaviarmackor. Inte så dumt det heller. Fast bättre var ju självklart käket i lördags. Christian bjöd ut mig på middag på Tempel som en mysig avslutning på semestern. Goast han. Och riktigt gott var det. Såg dessutom att de har fått in havskräftor på menyn. Något som jag självklart måste testa någon gång!


VI DROG TILL LANDET
















Bilder från en härlig helg i Kungsör i juli 2011..

Det har varit mycket resande denna vecka. Skoj tycker vi. Började veckan på kusten och avslutade den ute på landet. Under helgen har vi varit och hälsat på Gabriella och Viktor i Kungsör. Kom dit på i fredags på eftermiddagen och kom precis hem. Skulle egentligen kommit hem igår, men valde att stanna en natt till så vi fick träffa Maida och Rasid också. Det har varit en riktig guldhelg och jag tror bilderna får tala för sig själva denna gången, för uj vad vi har haft trevligt, ätit gott och härjat!

KUSTEN











Bilder från Hunnebostrand den 11-13 juli 2011..

Jag och Christian tog en spontansemester nere på västkusten nu i veckan. Måndag till onsdag har vi befunnit oss nere i Hunnebostrand. Vi hyrde två rum och kök i en källare till några bekanta till familjen. Både billigt och bra. Hade otroligt tur med vädret och hade förutom när vi just kommit ner, toppenväder i tre dagar. Blev med andra ord mycket sol och även några dopp i havet. Fick dessutom äntligen äta hummer. Jag som längtat så efter skaldjur.

LÅNGKLÄNNING

img_7047 (MMS)

Dra på trissor. Jag har gått och blivit med långklänning! Jag har länge letat efter en som passat i min smak. Idag fann jag en. Tack snälla mamma för fina presenten, jag har invigt den ikväll!


UTFLYKT






Pics från Arnåsudde lördagen den 9 juli 2011..

I lördags var vi och utforskade skärgården tillsammans med mina föräldrar. Pappa fann ett riktigt smultronställe förra sommaren som han gärna ville visa för oss. Med oss hade vi baugetter, kaffe och läsk. Väl där fick vi sol, härliga vindar och klippor att sola på alldeles för oss själva. En riktigt fin lördag som fortsatte hemma hos Nadia med grillning och rosé innan Blue Moon.

BALKONGHÄNG








En spontan och mycket trevlig torsdagskväll på våran balkong..

Framåt eftermiddagen igår sprack det upp och blev riktigt fint ute. Jag, Emma och Emelie skulle egentligen ses hemma hos Emma och ta ett glas för att sedan sätta oss på någon uteservering. Bestämde oss för att ses hos mig istället så vi kunde få lite sol på oss på balkongen. Sedan kom Mattias förbi för att hämta sina solbrillor så helt plötsligt vart vi fem. Efter några drinkar och glas rosé bjöd vi upp Ola och hans syster. Sju personer och balkongen blev full. Precis som vi andra. Haha. Lite senare än tänkt kom jag, Emma och Emelie i alla fall till Tempel där vi testade lite olika drinkar. Emma och jag mötte senare upp Christian och några till på Ankan. Ingen större hit. Rätt tråkigt faktiskt. Blev lite käk istället. Och det var nog tur det. Vill inte veta hur jag skulle mått idag utan lite krubb i kistan.

RSS 2.0