2012-02-12


Emma i fredags. Superfin i mitt prickiga linne! ;D

Ja, då var det söndag igen. Har hunnit med både ett och annat i helgen. Började helgen med ett spinningpass tillsammans med Emma och några arbetskamrater. Trevlig sällskap, men gillade inte riktigt det passet (POP-spinning). Det var lite för dåligt tryck tyckte jag.

Annars var jag ute med Emma och Sara i fredags. Innan Koriander var vi på O´Learys och tog en öl. Det ena var trevligare än det andra. Koriander var verkligen ingen höjdare. Blir inga fler fredagar där på ett tag i alla fall.

Igår var jag på en liten shoppingrunda på stan med mamma. Blev lite nya inköp, bland annat ett par nya skor och en blus. Gjorde premiär för blusen igår kväll under middagen med Nadia, Maria och Therese. Vi lagade tacopaj, tjattrade och drack lite vin. Kvällen avslutades på Cazanova tillsammans med ett glas rosé. En mycket trevlig kväll!

HÄR BOR JAG






Bjuder på lite nytagna bilder från "mitt" nya rum..

Nu var det faktiskt lite mer än en månad sedan jag flyttade in hos Emma. Tiden har gått så otroligt fort, men samtidigt sakta på något vis. Fem veckor har bara rusat förbi. Trivs hur som helst jättebra här i lägenheten och med det "nya" samboskapet. Bilderna på rummet kan ju tala för sig själva. Vem skulle liksom inte trivas här? ;D Och det är precis som jag vill ha det, vitt och fint. Nu är det bara min dubbelsäng som saknas. Kanske flyttar den efter mig hit?

GLÄDJEHELG


Emma och jag i lördags tillsammans med en varsin Kaffe Baileys..

Det är ofta de mest oplanerade kvällarna som blir de absolut bästa. Konstigt hur jag fungerar. Trots att jag vet att det brukar vara så vill jag ändå gärna ha allting planerat. Hur som helst var det utgång med Emma (numera min sambo) och Sara som gällde i lördags. Började bra och slutade ännu bättre. Efter lite vin, tjejsnack och kaffe med Baileys hamnade vi på killfest. Kan garantera att jag aldrig förr känt mig så liten, men det var det värt. Tre tjejer och ett basketlag. Jag behöver nog inte säga mer än att Emma var lycklig! ;D Fin fin kväll helt enkelt som avslutades på månen.

RSS 2.0