SNART SMÄLLER DET




Ja, nu börjar det verkligen dra ihop sig för flytt. Har fått tag på en liten mysig 2a på Herrhagen på 45 kvm. Tror vi kommer trivas bra med varandra. Helkaklat badrum, ekparkett och balkong i bästa läget. Dessutom kommer jag fortfarande ha nära till både jobbet, vänner och stan vilket känns jätteskönt.

På onsdag nästa vecka går första flyttlasset, sedan har jag hela påsken på mig att fixa och trixa. Jag ser verkligen fram emot detta.

VÅR SOMMAR VINTER



Sommaren, jag längtar efter dig..


Ganska sorgligt vad vädret där ute pendlar. Under tiden jag har legat däckad på soffan den här veckan känns det som om tre olika årstider passerat. Vårväder enda dagen med klarblå sommarhimmel och andra dagen snöstorm. Önskar våren kunde komma för att stanna istället. Snön försvinner väl, har hört rykten om toppenväder i slutet av helgen. Kan ju inte komma mer lägligt inför våran tripp till Örebro.

SJUKDOM OCH TRÄNINGSSUG


En träningssugen Helena (dock förra året).

Tråkigt att jag ska bli sjuk nu när jag äntligen kommit igång med träningen. En temperatur på 38,5 och Streptokocker hör liksom inte ihop med gymmet. Ligger nerbäddad på soffan och kikar ut över en klarblå himmel och ett vårigt Karlstad och känner bara längtan. Längtan efter att bli frisk, jobbet, våren och att komma igång med träningen igen. Nio dagar kvar på pencillinkuren, sen är det banne mig dags igen.

Ska försöka pallra mig upp ur soffan för att sätta på lite kaffe åt sambon som kommer hem snart. Ska bli skönt med lite sällskap. Det är ensamt att vara hemma och jag börjar faktiskt känna mig lite rastlös.


RSS 2.0